VÅREN 2024

KURSER I LINEDANCE

Hedesunda, Hofors, Runhällen, Österfärnebo

Kom och dansa in våren med oss

Till oss är alla välkomna oavsett ålder och förmåga, vi samlas för dansen, gemenskapen och en härlig kamratanda för att göra det roligaste vi vet - Dansa linedance till allt sorts musik.

Vi erbjuder 15 fullmatade veckor med dans för dig som älskar att röra på sig i sällskap med andra, kurstillfällen, kursdanser, extra dansträningar, klubbdanser och workshops. 

Utbudet mellan våra orter skiljer sig något åt så scrolla ner på sidan för information om våra kurser och vad som erbjuds på de olika kursorterna.
.

Våra Kurser

Kurserna kör i gång i V.3 och pågår t.o.m V. 19. Uppehåll för sport- och påsklov

Givetvis är det du som dansare som bestämmer vilken kurs du vill gå. 

Väljer du en grupp där du har större förkunskaper måste du givetvis ta hänsyn till att inte alla kan så mycket som du. Väljer du att dansa i en grupp där dina förkunskaper inte riktigt räcker till, så är också det ditt val. Du kan därför inte förvänta dig att tempot/svårighetsgraden anpassas efter dig. 

Känner du att det är för lätt eller för svårt för dig går det bra att byta till annan grupp under pågående termin.

Pris Vuxen

Brons (1kurs + 4 klubbdanser)
1100kr / medlem 900kr
Silver (2 kurser + 4 klubbdanser)
1300kr / medlem 1100kr
Guld (Obegränsat)
2500kr / medlem 2000kr
Medlemsavgift vuxen 200kr

* Ungdom t.o.m 25 år betalar halva vuxen pris. 

* För fullständig prislista klicka här

Kursorter

Vad som händer under de 15 kursveckor som vi träffas skiljer sig åt ute på våra kursorter, information om gemensamma aktiviteter för hela föreningen hittar du längre ner.


Gemensamma Aktiviteter

Utnyttja möjligheten att utvecklas till en säkrare dansare genom att delta i gemensamma aktiviteter för hela föreningen. Deltagare med terminskort Brons eller Silver har fri entre' till klubbdanserna. Deltagare med terminskort Guld har fri entre till klubbdanser & workshops

Entre': Icke medlem 150kr, medlem i VRL 100kr, Guldkort fri entre'

Önskedanser - Senast fredagen i veckan innan vill vi ha dina önskedanser. Danslistan läggs ut söndagen veckan före aktuellt datum här på hemsidan och på FB. valleyriverlinedancers@gmail.com