.

INSTÄLLT PGR AV FÖR FÅ DELTAGARE

HORNDAL HT-21

SÖNDAGAR I HEDE BYSTUGA

Är du nyfiken på det här med linedance och vill testa på - Medlem i Valley River Linedancers är olycksfallsförsäkrade och deltar i kursverksamheten till rabatterade pris.

MIXAD NIVÅ

DENNA GRUPP VÄNDER SIG TILL DIG SOM DANSAT MINST TVÅ TERMINER

PLATS: Hede Bystuga

DAG & TID: Söndagar kl.14.00-15.30

OMFATTNING: 15 ggr 

SVÅRIGHETSGRAD: Lätt - Medel

TEMPO: Lugnt tempo med upprepande repetitioner

MUSIK: Blandade musikstilar

DANSER: Under denna kurs kommer danser på upp till 64 count att läras ut. Vissa danser som lärs ut under denna kurs innehåller taggar och restarts, 

MÅLSÄTTNING: Elevens kunskap om teknik, karaktärer och grund steg byggs på, Under denna kurs kommer eleven också efter avslutad kurs ha förståelse för hur musikens uppbyggnad påverkar dansens koreografi

FORTSÄTTNINGSKURS TERMIN 4

DENNA GRUPP VÄNDER SIG TILL DIG SOM KAN GRUNDERNA I LINEDANCE. DANSERNA PÅ DENNA NIVÅ KRÄVER ATT DU SOM DELTAGARE LÄGGER LITE TID HEMMA PÅ ATT TRÄNA ELLER ATT DU HAR LÄTT FÖR ATT LÄRA OCH KOMMA IHÅG. 

PLATS: Hede Bystuga

DAG & TID: Söndagar kl. 15.30-17.00

OMFATTNING: 15ggr

SVÅRIGHETSGRAD: Varierande

TEMPO: Lugnt tempo med upprepade repetitioner

MUSIK: Blandade musikstilar

DANSERNA. Under denna kurs lär vi ut danser på improver-intermediate nivå. Danserna innehåller taggar och restarts. Phraserade danser kommer också att dyka upp under terminen.

MÅLSÄTTNING: Att erbjuda de elever som vill börja åka ut på allmänna danser möjlighet att lära sig fler av de senaste danserna som kommer med på danslistorna runt om i landet. Att öka elevens kunskaper i dansteknik och olika dansstilar.

Denna grupp passar dig: 

# Som dansat minst två terminer
# Som har lätt för att lära sig
# Som har tid att träna hemma