KURSSTART MÅNDAGEN DEN 15 AUGUSTI

HEDESUNDA HT-22

V.33-V48
Dag: Måndag
Antal Kurstillfällen: 15

PLATS: Folkets Hus, Kollektivtrafiksstation, 81340 HEDESUNDA (karta) 

Nybörjare Termin 2

Denna kurs vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper i linedance. Men också till dig som inte dansat tidigare men som har lätt att lära och tid hemma att öva lite extra för att komma i kapp.

OM KURSEN

Under 15 kurstillfällen kommer du att få lära dig runt 12 nya danser. 
Focus kommer att under denna termin att läggas på latinska dans karaktärer, danser till country musik samt att vi kommer att börjar lite lätt med smooth danser denna termin

Svårighetsgraden på danserna under denna termin varierar, för att du ska ha utbyte av kursen i sin helhet bör du vara medveten om att du kan komma att behöva lägga tid utanför kursverksamheten på de danser du får lära dig .

Vår målsättningen är att våra elever ska ha känna att de efter avslutad kurs har en stabil grund att stå på, för att på så vis känna sig bekväma med att gå vidare till nästa steg.

Fortsättningskurs

Har du dansat minst två terminer, lätt för att lära och villig att lägga tid hemma på att öva hemma när det krävs då ska du anmäla dig till den här kursen. Nivån på de danser som lärs ut sträcker sig från Beginner - High Intermediate

OM KURSEN

Under höstterminen kommer du att få lära dig runt 10-12 danser till allt från vals till fartfylld samba. Naturligtvis kommer danser till Country musik i olika tempon att ges stort utrymme. Svårighetsgraden på danserna som lärs ut kommer vartefter kursen fortskrider att öka eftersom.


ANMÄL DIG HÄR